03-03-14

11 jarige Kobus zoekt rustige omgevingKobus is op 31 oktober 2013 komen logeren in het Time-Out huis van de Kattenkeet in Heino. In het asiel waar hij verbleef werd hij steeds ongelukkiger. Kobus heeft een sproei-verleden en het leven met al die andere katten in het asiel maakte het voor hem niet eenvoudig om echt aan z'n probleem te werken.
De rust en ruimte en ook het ontbreken van soortgenoten in het Time-Out huis doen hem goed. Hij is tot rust gekomen en is tevreden. Hoogtepunt van de dag is zijn wandeling door het bos. Vooral als hij samen met zijn pleegmoeder gaat wandelen, dan loopt hij als een trouw hondje achter haar aan. Het sproei-probleem is ook gestabiliseerd. Kobus sproeit niet in huis, alleen buiten. Hij is gewoon geen liefhebber van een kattenbak.
Kobus is gecastreerd en 11 jaar oud. Hij houdt heel erg van knuffelen en kopjes geven. Hij heeft even tijd nodig om aan je te wennen maar dan heb je ook een vriend voor de rest van je leven!
Wat zoekt Kobus?

Voor Kobus zoeken we een huisje waar hij lekker z'n gang mag gaan. Hij moet vooral naar buiten kunnen. Een baasje met een grote tuin, zonder andere katten zou ideaal voor hem zijn. Kobus heeft een voorzichtig en zachtaardig karakter. Een rustige baas past het beste bij hem.
Wie gunt deze lieverd een 2e kans? Kijk eens op dit filmpje en zie hoe leuk hij is!

Link naar filmpje op YouTube is: http://youtu.be/0VemRQEuVR8

Heeft u interesse in mooie Kobus?
Neemt u dan contact op met
 het Time-Out huis van De Kattenkeet, voor informatie:  www.kattenkeet.nl of 06-21843258