25-02-14

Ouzo is een leukerd!

Ouzo

Volwassen
Kater
Zwart/wit

Gevonden: Nee
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat wonen: Nee
Kan naar buiten: Ja

De knappe, slanke Ouzo is een vreselijk lieve vent. Hij dacht het ideale thuis te hebben gevonden, tot hij het moest delen met een stel tweebenige miniwezens. Weg waren zijn rust en zijn ontspannen bestaan. De drukte, het lawaai en de voortdurende eisen van de mensenkinderen in huis werden hem te veel. Ouzo werd bang en durfde pas weer tevoorschijn te komen als alles wat kleiner was dan pak 'm beet een meter veilig was 'opgeborgen' (in bed lag dus). Nu zijn er in een dergelijke situatie natuurlijk meerdere oplossingen denkbaar. De baasjes van Ouzo kozen voor de makkelijkste: Ouzo ging naar het asiel.

De zevenjarige Ouzo (geboren op 10 juni 2006) is echt een ontzettende lieverd en een heel relaxte kerel. Hij vindt het heerlijk om ontspannen in het zonnetje te liggen doezelen, op zijn gemak door de omgeving te struinen of nieuwsgierig achter de vlinders en de vliegen aan te jagen. Ouzo geniet van het buiten-zijn, maar vindt het vooral heerlijk om na zijn spannende avonturen lekker in de armen van zijn baasje weg te dromen. Ouzo is een gezellige kroelkont. Hij is dol op aandacht en laat zich graag uitgebreid verwennen. Ouzo spint, geeft kopjes en schurkt fanatiek langs je benen. Ook oppakken laat de mooie vent gemakkelijk toe. Hij hangt heel rustig in je armen en drukt zijn ranke lijfje dicht tegen je aan.


Ouzo wil dolgraag weer een eigen thuis; een privé-mandje en zijn eigen verwenmens. Maar dan wel een die ouder is dan een jaar of 11. Alles wat jonger is, boezemt hem angst in. Aan zijn lijf geen polonaise meer. Rust, harmonie en ontspanning. Dat is waar de lieve jongen naar verlangt. Voldoet jouw thuis aan die beschrijving en is de knappe Ouzo er meer dan welkom? Kom de lieve kroelkont dan heel snel halen!

Ouzo verblijf in het Hokazo dierenasiel in Uden: 0413 26 05 46