14-02-2014

Bones: lekkere lomperik!


Bones (4 jaar) is een lekkere lompe kerel. Hij was in het verleden moeilijker te hanteren dan dat hij nu is. Nu kan hij namelijk goed aan de riem lopen en is  goed te trainen met voer. 

Door middel van lange training hebben wij Bones op het punt waar hij ons heeft doen verbazen. Wel houd dit allemaal in dat hij echt op zoek is naar stabiele eigenaren met consequente leiding. Ervaring met wat moeilijkere honden is echt wel nodig, anders loopt Bones zo over je heen. Het is niet de bedoeling dat deze man lekker zijn zin krijgt en mag doen waar hij zelf zin in heeft. Hier gaat hij misbruik van maken.

Achter ballen aan gaan is ook echt zijn favoriete hobby, hij kan zich daar heerlijk mee vermaken. Ook vind Bones water erg leuk. Ziet hij een slootje of een meertje dan dendert hij er vol goede moed doorheen. Tot het moment komt dat het water zijn buik aanraakt. Dan gaat hij in zijn volle rem. Het is heerlijk om hem zo bezig te zien in het water, maar echt zwemmen doet hij dus niet.

Verder is Bones niet gecharmeerd van andere dieren. Wel gaat dit door de training stukken beter. Zo is hij goed af te leiden en dan kan de wandeling gewoon door gaan zonder enige problemen. Vol trots kijkt hij je dan aan of hij het goed heeft gedaan. Het is gewoon een heerlijk mannetje wat graag voor zijn baas wil werken.

Daarom zijn wij op zoek naar iemand die op zoek is naar een hondje om lekker veel mee te werken, te lopen en andere uitdagingen aan te gaan.

Bones verblijft in het dierenasiel in Haarlemmermeer: 023 56 26 136

aanvullende info:


Geslacht: Mannelijk
Ras: Terriƫrs
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Kan bij katten: Nee
Kan bij honden: Nee
Kan bij kinderen : Vanaf 12 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Speciale zorg: Nee
Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Kan in de auto: Onbekend
Gedrag aan de lijn: Goed
Kent basiscommando's: Nee, wel te leren
Zindelijk: Ja
Waaksheid: Waaks
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Vachtverzorging: Weinig vachtverzorging
Kan los lopen: Nee