01-08-13

Heleentje, echte knuffel



Heleentje is een lieve poes die van veel aandacht en knuffelen houdt.
Aandacht vind ze prachtig, echt een knuffel/mensenpoes!
Jammer genoeg zit ze in mei '13 alweer een jaar in het asiel, kom haar ophalen en zorg dat ze deze mijlpaal niet bereikt!
 
Katten vind ze maar niks en met kleine kinderen is ze niet zo geschikt, omdat ze wel eens wat de ruig wil spelen en dat gaat met kleine kinderen niet altijd goed. Dus Heleentje wil graag een plekje zonder andere katten en zonder kleine kinderen.
Gewoon lekker alleen bij volwassenen of met oudere kinderen die een leuke actieve poes zoeken!
 
Heleentje is geboren in 2011!
Kom haar eens vrijblijvend bezoeken om met haar kennis te maken, dit zal Heleentje zeker erg gezellig vinden want ze is gek op aandacht!
 
Berichtje van het gastgezin waar ze met haar kittens heeft gelogeerd:
Wij (gezin met 3 kinderen) zagen op de site van ’t Heerveld dat Heleentje nog een fijn plekje zoekt. 
Over Heleentje willen wij het volgende zeggen. Heleentje is vorig voorjaar bij ons in het gastgezin gekomen en heeft daar vier kittens gekregen. Heleentje was niet echt verlegen en zocht al snel contact. De kittens werden snel geboren maar Heleentje bleef veel aandacht aan ons vragen.
 
Wij hebben haar leren kennen als een super lieve poes. Ons jongste kind is 10 jaar en daar kon zij goed meer overweg. Inderdaad heb ik wel gemerkt als er jongere kinderen komen zij schuw is en heel soms een uithaal doet. 
Wij wilden ons richten op kittens opvangen en hebben best met pijn in ons hart besloten Heleentje niet te houden. Wij gunnen haar een fijn huis en weten hoe lief ze is. Dus lieve mensen gun haar een fijn plekje en je krijgt er een super leuke poes voor terug.


Heleentje verblijft bij:
Stichting Dierenopvang 't HeerveldAdres: P.G. Otterweg 7 8459 EV Luinjeberd (gemeente Heerenveen, Frysl├ón)
Telefoon: 0513-529233