07-04-13

Trimble: mooi maar verlegenGevonden: Ja
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij kleine kinderen: Onbekend
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat: Onbekend
Kan naar buiten: Ja

De jonge Trimble is een prachtige meid van nog geen twee jaar oud. Ze is geboren op 14 juni 2011. 
Trimble heeft zeer waarschijnlijk een groot deel van haar korte leven op straat doorgebracht. Wellicht heeft ze zelfs wel nooit een liefdevol thuis gekend… De hoogste tijd dus dat ze eindelijk de warmte en veiligheid van een eigen stekkie ervaart. Geen gevecht meer om te overleven. Geen aanhoudende zoektocht naar een droge schuilplaats of iets eetbaars. Gewoon een ontspannen en gelukkig kattenleven. Een leven zoals elke kat dat verdient te hebben.

Trimble maakt het ons alleen niet zo gemakkelijk om een gouden mandje voor haar te vinden. Dat doet ze niet met opzet en we verwijten haar dan ook niks. Ze vindt ons mensen gewoon maar enge wezens. We weten natuurlijk niet wat ze in haar zwerversbestaan allemaal heeft meegemaakt. Maar haar vertrouwen in 'de mens' heeft een flinke deuk opgelopen... Langzaam maar zeker gaat Trimble echter vooruit. Ze rent niet meer voor ons weg en we mogen haar zelfs al voorzichtig aaien. Niet te lang en niet te opdringerig, want dan krijgt ze het toch nog wel een beetje benauwd. En uit angst kan ze dan ook wel eens een tikje uitdelen. Bij soortgenootjes voelt de mooie meid zich duidelijk meer op haar gemak. Trimble is sociaal en iedereen - kater, poes, groot, klein, oud, jong - is van harte welkom in haar mandje.

We zijn voor Trimble op zoek naar lieve mensen die met haar aan de slag willen gaan. Die haar met een beetje geduld en veel liefde (weer) het vertrouwen in de mensheid geven. Of mensen die haar accepteren en waarderen zoals ze is en haar sociale vaardigheden naar andere katjes toe belangrijker vinden. Trimble verdient het in elk geval om eindelijk een eigen stekkie te hebben. Om eindelijk te kunnen ontspannen en gewoon te mogen genieten van het leven. Gun jij haar dat ook zo? Kom de mooie, verlegen meid dan heel snel halen! 


Trimble verblijft bij het dierenasiel in Uden, 0413 26 05 46